Testasin eilen hermostuksissani Sofi One Step:llä. Negatiivinenhan sieltä tuli :( Ei edes viivanpaikkaa näkynyt. En ole kyllä ikinä saanut viivanpaikkoja tai haamujen haamuja. Mittailin äskettäin lämpöä ja se näytti 36,4 (digitaalinen mittari). Elohopeakuumemittarilla lukema oli 37,1  Kumpi on luotettavampi? Koko ajan kyllä paleltaa, mutta se johtuu varmasti syksyn ensimmäisistä pakkasista. Vatsassa on painon tunne, munasarjoja vihloo ja tuntuu että menkat alkaa milloin tahansa. Menkkamaisista tuntemuksista en ole huolissani, monilla plussanneilla on ollut niitä.

Ajattelin testata huomenna uudelleen herkällä testillä, koska kyllä Pp10 jo pitäisi (?) näkyä jos kyse herkästä testistä. En tosin tiedä noista Sofi One Step testeistä, niitä on aika moni haukkunut, kun googletin. Minulla on kaapissa Acon testi (20 IU/ml) ja sitten noita sofeja sekä yksi Clear Blue+. Jos huomennakin nega, teen vielä maanantaina testin,samaten ke, koska se täytyy ilmoittaa klinikalle. 

En oikein tiedä mitä ajatella. Tunteet on niin sekaisin, ettei oikeastaan enää ole edes vaistoa siitä, olisiko tärpännyt vai ei. Eilisen olin aivan masentunut tuosta lämpö-asiasta, nyt tuntuu että "jospa sittenkin..."