Seuraavat kaksi viikkoa tulevat olemaan hyvin jännittävää aikaa. Ne ratkaisevat sen, tuleeko meille lapsi vai ei. Menin klinikalle vatsa ja rakko täynnä, kävin juuri ennen siirtoa syömässä ison pizzan  Itse siirto oli helppo ja kivuton toimenpide: sisään laitettiin kohdunsuun tähystin (samanlainen vekotin kuin papa-koetta otettaessa), sitten sh jäi kanssani odottelemaan ja ultrasi samalla kohtua. Lääkäri haki muovi-katetrin ja alkion. Sen siirto kesti muutaman minuutin. Sen jälkeen lääkäri kävi labrassa tarkistamassa, että katetri on tyhjä ja homma oli sillä selvä. Näin alkion valkoisena pisteenä ruudulla.

Minun piti aloittaa eilen lugesteron, mutta muuttohässäkän keskellä unohdin. Minulla oli ne pöydällä valmiina, mutta kaiken stressin keskellä mieli teki tepposet. Muistin sen sitten klo 5.00 aamusta ja laitoin aamulla. Tuskinpa mun raskautuminen yhdestä unohduksesta kiinni on! Laitan niitä nyt sitten aamuin illoin seuraavat kaksi viikkoa. 

Sain klinikalta raskaustestin, vaikka on mulla niitä kotonakin. Nyt sitten ei auta muu kuin odotella. Onneksi tässä on muutakin miettimistä; muuttoa, töitä, opintoja. Niin ja onhan meillä 4v. poikakin...