Viime torstaina käytiin sitten toisessa ultrassa ja päätettiin punktio maanantaille, eli huomenna jo! Pyysin kympin Diapamia esilääkkeeksi, vaikkei sillä muhun mitään mainittavaa vaikutusta ole. Pääasia että vähän rauhoittaa tuon sydämen tykytyksen. Siirto on sitten keskiviikkona. Sekin vähän jänskättää...Olen alkanut pohtimaan entistä enemmän sitä vaihtoehtoa, jos tämä hoito ei onnistukaan. Se olisi kamala pettymys. Lääkkeisiin on mennyt jo 808 euroa!

Olemme olleet yksityiseen klinikkaan tyytyväisiä, mutta ehkä hitusen rahastuksen makua on. Lääkäri käski viime tiistaina hakemaan 900 yksikön ampullin Puregonia lopuille päiville. Itse laskeskelin että 600 riittäisi, jos aikataulu on sama kuin oli silloin, kun luovutin. Lääkäri oli sitä mieltä ettei sitä voi tietää. Noh, ostin sitten 900 yksikköä, josta käytin 600. Eroa 900 ja 600 yksikön ampullissa on 86 euroa. Minulle se on iso raha. Samaten Orgalutrania olisi riittänyt 4 kpl, ostin 5. Lugesteronia otin koko satsin, mitä lääkäri määräsi eli 6x15 kpl. Loppujen lopuksi laskujeni mukaan 4x15 olisi riitttäisi.

Olemme myös "pakotettuja" pakastamaan alkiot siltä varalta, jos raskaus ei ala tai menee kesken. Pakastus maksaa lähes 400 euroa. Tiedämme jo nyt, ettemme halua enempää lapsia. Jos raskaus sujuu hyvin ja syntyy terve lapsi, emme tee alkioilla mitään. Maksamme siis turhasta 400 euroa. Tietenkin jos raskaus menee kesken, pakastuksen ansiosta meidän ei tarvitse aloittaa koko rumbaa alusta. Tähän vielä päälle IVF-hoito, n. 1200 euroa (omavastuu), ensikäynti, labrat jne. Apua, mikä summa rahaa! Varsinkin näillä meidän tuloillamme. Olisikohan sittenkin pitänyt hakeutua julkiselle? SInne olisimme päässeet ensi-käynnille varmaankin joulun tienoilla :(

Eilen pistin irrotuspiikin, Pregnylin. Maha ei ole kipeä, munasarjoja nippailee. Viimeeksi valitin päänsärkyä ja pahoinvointia. Ne eivät olleetkaan hormoneista johtuvia. Tein eilen pissatestin ja mulla on leukosyytit kolmella plussalla. Oireet ovat niin samanlaisia kuin aina virtsiitissä on ollut; päänsärky, väsymys, pahoinvointi. Sitten havahduin testaamaan kun toissapäivänä alkoi pissattamaan koko ajan. Antibiootteja en hae, niistä ei ole mulle mitään apua. Kokeiltu on. Söin viimeeksi niitä pari viikkoa sitten tähän saman vaivaan, samaten viime talvena monta kertaa. Turhaan. Juon nyt paljon, syön c-vitamiinia, käyn vessassa usein. Nuo konstit auttavat aika nopeasti, onneksi.

SItten vaan jännäämään huomista...